Tuesday, August 25, 2009

Scan

Tadi pagi saya ke KKM, routine check up. Kali ni bawak Luthfil Hadi sama untuk pemeriksaan. Sepatutnya last month bawak dia tapi terlupa. So, this time kena bawak. Bila ditimbang, beratnya underweight..dah masuk bahagian kuning. So, kn bawak jumpa doktor. Timbang ibu Luthfil lak naik setengah kilo jer..ok la tu..jangan terlebih sudahhh..

Alang2 dah check up hari ni dan kena jumpa doktor, doktor terus buat scan. Sepatutnya hari Jumaat ni. Elok jugak, tak perlu nak datang lagi..banyak keja la kat opis.

Setelah ditelek dan diteliti..hehehe..saya tanyakan jantina baby..jeng!jeng!jeng!

Hubby mesti tak sabar nak tau jugak..mana boleh habaq, rahsia!

Lepas ni boleh shopping baju baby...pink or blue???

2 comments:

Mr . K said...

salam...

saje jer nk mencelah kt blog akak nih...

sya nk tnya satu soalan nih...

kenapa akak bpindah ke blok skrg akak duduk ni? sblm ni dok blok si08 kan...

WanShila said...

Salam..

Terima kasih kerana sudi 'mencelah'..hehehe..tgk dr belakang, rasa mcm kenal jer tuan punya diri ni dengan gelaran Mr. K

Akak pindah sebab;

1. Nakkan ruang yang lebih luas, maklumlah barang makin bertambah, dan selesa sikit jika saudara mara datang

2. Dah bosan sebab selalu sgt berlaku kes kecurian..bukan setakat baju, selipar malahan kasut yg kat dapur pun kena kebas..hangin!!

3. Kurang selesa sebab tepi umah lama akak tu jd port budak2 bertenet. Nak amik angin luar pun tak best asyik kena tutup tingkap jer.

4. Dengarnya tuan rumah tu tak mau bg sewa kat pihak kolej..tatau la sebab apa..so, lagi cepat la akak pindah!

hehehe..itu jer alasannya..

kenapa tanya?