Friday, July 28, 2006

Opis baru

Jeng!jeng!jeng! Tak sukanya aku kena pindah ke opis baru..opsssss...opis je baru..bukannya company baru. Actually, kami kat blok A1 diarahkan pindah ke Blok A3 sebab blok A1 nak dijadikan Sekolah Engineering. Malasnya aku nak berkemas. Sayang jugak nak tinggal tempat nih yang aku dah duduk hampir 5 tahun. Macam2 kenangan yang aku lalui..di samping kawan2 yang silih berganti.

Walauapapun, aku malas nak berkemas lagiiiii...dah la kat tempat baru tu belum masuk line internet...huhuhu...bosannyer tak leh ber'ym' dan berblog la pasnih...

2 comments:

blackpurple said...

Eh...macamana boleh tersesat ke blog ni pulak ekk....

tHe sTorY aBOUt uS... said...

malu bertanya sesat jalan..

anyway, welcome to my blog!!