Tuesday, July 21, 2009

Entry takde tajuk...

Tatau nak letak apa.

1.

Tengah pening kepala dengan masalah orang,

Sedih sebab tak dapat buat apa2,

Hanya mampu mendengar rintihannya,

Semoga Allah memberinya kekuatan dan semangat dalam menempuhi ujian yang maha hebat ini. Amiin.


2.

Ahad lepas kami berpicnic di Bukit Ekspo UPM.

Best!!

Tapi dalam masa yang sama, frust!!

Sebab? Adalah...

Hanya disertai oleh kami satu family, kak tie adikku satu family and of course Erie yang belajar kat UPM.

Sepatutnya Kak Na and family join sama..tapi ada hal tak dapat nak elak.

Maybe one day kita buat lagi..bbq pulak!

Nasib baik ada blog..kalau tak, aku tak tau yang adikku Erie mengidam nak makan ikan patin masak asam pedas tempoyak!

So, camner? Puas hati dapat makan hari tu?

Sorry arr..masak hari tu tak berapa menyengat sebab perasaan terganggu..and tido kol 4am!

1 comment:

wanhairi said...

xmenyengat ker??? malam tu gak habis smua lauk pauk yg ptg tu... makan ngn kwn2...4org..huhuhu...

of coz laa lirik tu sendiri.. on da spot...byk lagi idea nak luah nii...