Monday, November 22, 2010

dulu2....


Melihat gambar2 dulu2 membuatkan ibu tersenyum jer. Ye lah..dulu kat univ. memang aktif tak hengat. Ada jer kerja nak dibuat. Ibu tak boleh kalau seharian tak buat2 apa2..terasa hidup tidak produktif.

Berikut ialah 3 keping gambar yang ibu cilok dari fb kengkawan 2nd yang mana ada muka ibu. Lihatlah betapa slimnya i dulu2...yohooo...(sekarang pun slim jugak (tipu jer). hehehe.


Masa ni kursus retreat MTM di Merapoh kalau tak silap. Dok dalam hutan di kaki gunung. Yang paling best adalah makan. Makcik catering tu masak memang sedap tak hengat. Lauk kampung. Part yang paling tak best adalah banyak nyamuk! dan takde letrik takleh nak iron baju!

Bergambar kenangan sebelum berangkat ke Cameron Highlands untuk retreat MTM tahun 1999. Masa ni ibu 2nd year diploma and 1st year dalam board MTM as Pengerusi Penerbitan 1. Best stay kat SRi JUliana Chalet. Yang paling takleh lupa makan sayur yang fresh dari ladang dan kutip ulam pegaga kat tepi2 jalan walau sejukkkkkk sangat masa tu.Bergambar kenangan di post Taman Negara, Merapoh sebelum menaiki pacuan empat roda. Di sepanjang perjalanan ke kem, berpeluang melihat tahi gajah..erkkkk..gajah tak pulak nampak kelibatnya.

No comments: