Wednesday, November 03, 2010

Pack, unpack!

Tinggal beberapa hari sahaja lagi kami akan berpindah. Barang2 masih belum siap pack lagi. Ahad lepas ibu dah settledkan pinggan mangkuk dan hubby dah selamat angkut ke rumah Bayu. Yang sedihnya, sebijik gelas kesayanganku hancur berkecai terkena hujung kakiku..owhhhh...sedih. Jauh beli tu... Hubby cakap ganti beli baru ler kat JJ ada jual. Kalau tak silap ibu kat JJ memang ada jual, tapi mahal gilak!

Keja kat opis juga banyak yang belum settle. Semalam ingatkan dapat submit markah. Tetapi menyetelkan sampling student memakan masa satu hari. Itu siap panggil student untuk tolong ibu. Kol 6 lebih baru balik ke rumah. Malam tadi hanya sempat clearkan rak baju dan almari jer.

Hubby cakap cuti hari Jumaat ni baru nak all out. Petang Jumaat tu pulak ada majlis akhir tahun kat PASTI Luthfil Hadi. Ayooooo...nak pergi ke tak nak nih?? Balik sekolah ibu selalu dengar dia dok nyanyi lagu 'Di Pondok Kecil'..tapi tang korus jer la kuat dan confident..yang lain2nya ke lauttt...

1 comment:

Wan Zulqhairi said...

harus laa u jadi cekgu vocal..