Friday, October 31, 2008


Kelahiran: 30 Disember 2005, 3.8kg, Hospital USM, Kubang Kerian.


Usia 4 bulan


2 tahun lebih

Buah hati ibu..

Adik sayang ibu?
Sayang!

Adik sayang ayah?
Sayang!

Adik sayang Abg Long?
Sayang!
Adik sayang ibu, sayang ayah, sayang abg yong (abg long)
Sayang banyak2..


Apa yang dia suka cakap.

- Mmmm..shedap ibu masak!
- Ankyu (thank you)
- Ecome (welcome)
- Ibu, abg yong buat adik..
- Ibu, adik beyak banyak2 yer...(huhuhu..time ni selalunya aku yg terpilih utk cebokkannya).
- Ibu, adik nak cocopes (cococrunch)
- Ibu, jom p giant.
- Ibu, adik nak ikut! (pantang nampak aku bersiap)
- Abang yong, main sama-sama yer.
- Cabar..cabar.. (sabar..sabar..., ngajuk aku cakap la tuh!)

Dah besar anak ibu..pejam celik dah dekat 3 tahun usianya. Hari Lahir lambat lagi (30 Dis)..tapi dia asyik dok nyanyi lagu Happy Birthday jer..huhuhu..sajer je nak pressure kami...hehehe..kalau ibu dah siapkan projek paper ontime, boleh la kita celebrate besar-besaran yer..So, jangan kacau ibu buat keja ya!

4 comments:

Anonymous said...

dsdcfdfgrf

sc06/0303 said...

anak puan..sangat comel..dan menyerupai mirip puan..dan saya mat yakin ..ank puan bakal mengikuti jejak langkah puan dan suaminya..berkualiti..pandai..dan berkaliber..

saya amat mengagumi puan sekeluarga..!!!

moga Allah..menambahkan kesihatan puan dan menambahkan rezeki puan sekeluarga..sayang akan PUAn!!!

WanShila said...

Thanks Sc (IZR)

venuskype said...

wow..dah reply mu comment...
niway nice picture yang kat depan and also kat dalam comment nie..
nagh online rupanya..huhuhuhhhu

all da best madam for tommorow madam..
mulakan hari mu dengan ceria dan penuh keghairahan untuk melaksanakna tanggungjawabmu sehari2

biasalah madam...as what i think..
kepenatan adalah pakej kepada usha..
dan dengan kepenatan jualah ..i am very sure akan menghadiahkan kepuasan yang amat bermakna..
berhukurla dengan apa yang ada..dan berterima kasih padanya..
Insyaallah..
DIA akan menambahkan lagi RahmatNYa...
Sayang Madam Always!!!!!!!!