Tuesday, March 09, 2010

kena tag lagi..

Ah! Ibu kena tag lagi..saper lagi kalau bukan dari En. Erie tu..sungguh jahat dia...huhu..ibu dah ler baru jer masuk opis hari ini. Nasib baik tak padat sangat jadual kali ini, tapi tak tentu jugak..tgk sehari dua lagi, mesti beranak pinak jadual tuh.

Kalau ikutkan tak sihat, ibu masih lagi blom sihat sepenuhnya..bersambung dengan batuk dan selsema pulak and pening2 lalat. Semalam ibu kena hypo lagi. Pandangan berbalam2 dan nampak spot2 hitam. Kesian si comel tu, kena flu jugak..mintak2 jangan la berlarutan sebab Jumaat ni (insyaallah) nak balik kampung selama beberapa hari.

Eh! En tagging, ...ajar la kita macammana nak copy page screen monitor tuu..ibu bukannya reti sangat. Blom sampai tahap master lagi bab2 macam tuh. Rumah baru ni pun ada orang yang baik hati tolong ceriang ceriakan. Terima kasih la sebab sudi jadi free interior designer . Actually ibu boleh jer buat..ngehngehngeh...Cuma tak boleh buat sebab sekarang nih kat campus kediaman tuh payoh benor nak lepas benda2 yang dalam kategori donload mendonload nih. Ha! itu sebab kita upah (tanpa bayaran aka free lor) En. tagging nih untuk mendesigner rumah kita. (saper suruh kutuk2 cakap takleh nak baca la..suruh tukar la..hahaha). Anyway, I really2 like this my new house..thanks so much!

2 comments:

wanhairi said...

new house ke??? macam duk menempel tepi pagar je!! senang je nak wat printscreen tu..

1- biarkan desktop anda kosong tanpa membuka mana2 browser.
2- tekan papan kekunci yang bertulis "Print Scrn" p/s; Jika warna print scrn tu warna lain, tkan butang fn dan Print Scrn
3- Bukak Paint (cari sendiri)= kat accessories (yang ada icon berus tu)
5- lepas bukak paint, tekan butng Ctrl dan "V" = bermaksud "paste" yang anda tlah print scrn.
kemudian save dalam bentuk jpeg.

Sekian~ Selamat mencubaa~

WanShila said...

heheh..tempel2 tepi pagar? ni baru tepi pagar, blog masuk tgk dalam rumah lagi..sure menarik tertarik, da boom!

nanti la, i try buat..kalau rajin..hehehe