Monday, March 29, 2010

tag!

Saya di tag oleh en. erie lagi...

1. Who urself at home?
- isteri kepada En Mohd Zahir bin Abdul Hamid
- ibu kepada : Muhammad Emir Luqman, Muhammad Luthfil Hadi dan Wafa Aleesya

~ kadang2 akan jadi warden asrama yang garang apabila askar2 kenit tu menyepahkan rumah especially buku2 dan mainan yang diguna tetapi tak dikemaskan balik.
~ kadang2 jadi cikgu, kadang jadi ustazah pada Luqman dan Luthfil (garang tau!)
~ of course la tukang masak walaupun tak sehebat chef Wan, tapi i jugak Wan tau~
~dan tukang2 lain, except tukang rumah!

2. who urself besides a friends?
~ tu kena tanya friends!

3.5 things that you aspire but have not achieve yet.

~ nak keluar dari sini..cari port baru
~ nak g Australia, Korea, Jepun, etc..tempat2 sejuk
~ nak sambung PhD
~ nak buat bisnes
~ nak makan masakan yg hubby masak (aritu dia ckp nak belajar masak!)

4. who is your spouse's name?
Mohd Zahir bin Abdul Hamid

5. 5 things you like most about your partner?
~ he loved me very much!!
~bertanggungjawab
~ bertolak ansur
~ timbang rasa
~ boleh diajak berbincang sst isu..sekapal!

6. the date when you couple?
~ 21 August

7. the bitter memories with your EX-partner?
~memutuskan perhubungan melalui telefon, masa tu dia posting kat Miri...asyik ajak kawen jaa...tertekan den..den nak belajar lagi..muda lagi..malu la kawen awal2..kakak2 blom kawen lagi masa tu. Den baru jer masuk univ. Walaupun sayang sangat kat dia..den setia selama ni kat dia.sejak zaman sekolah form 1 lagi..tapi den ada gak dengar2 citer dia kat Miri tu dah ada orang lain..so, den tak mau dia tunggu lamo2..macam yang dia penah cakap kat den dulu..kalau bunga tu, bunga dah 'malor'..itu yg dia ibaratkan diri dia...den pulok, baru jo nak kenal dunia, masak nasik pun tak reti lagi. beza umur 7 tahun tuu..so, tu yg den bg lampu hijau kat dia suruh kawen dulu. maybe dia ingat den yang curang kat dia..tapi dia tak tau citer sebenar..masa tu Tuhan ajer yg tau betapa sakitnya perpisahan..huhuhu..

8. the theme song of your love?
~ Jangan Ada Dusta Di ANtara Kita!! waduh..romantika di amorrrr!!!

9. what changes you want to see from your EX-partner?
~ semoga dia dapat balik semenanjung.

10. tags 10 of your others friend.
????

1 comment:

wanhairi said...

anda dapat award,,, sila ambil di blog saya