Tuesday, March 09, 2010

suka..sangat suka..

Alhamdulillah...untuk semester ini, ibu cuma diberi dua subjek sahaja, bermakna 4jam x 2 subjek = 8jam seminggu. Tapi dengar2nya ibu kena take over student monthly intake. Perghhh..maknanya tambah 6jam seminggu lertapi tak tau bila start..lotih btol kalau kena ajar monthly intake. Boleh naik semput nih.

Harap2 panas jangan berpanjangan...sekali sekala nak jugak hujan..biar sejuk sket cuaca nih.

Kali ini ibu dapat subjek Business Communication. Dalam list ibu dapat, sorang jer local student, yang lain2 international student. My faveret subject nih. Siap la korang..ngengenge..assignment kaw2 punyer! Tungguuuu...

2 comments:

wanhairi said...

saye plak ambik public speaking dan nama glamornyer pengucapan awam~ asaiment sesenang jew~ buat esei tentang "my story". wat dlm kertas A4~mudah kan ~ pastu masa prsentation kena wat forum~ ada pengkritik plak~ tapi dapat pujian lagi~

WanShila said...

dr dulu lagi assignment mcm tuh...tgk keadaan sekeliling, tulis yg tersirat dan tersurat. everyweek hantar. takde present. tak tahu la lecturer baca ke tidak..rasanya imang kati je kot!