Wednesday, June 30, 2010

Bad day

Entah kenapa mood ibu hari ini tersangaaaat lah downnn.. Nak kata syndrome datang bulan, baru jer last two weeks. Tapi my mode is very the poorest right now. Biasanya kalau mood2 sebegini datang, ibu akan cari seseorang untuk meluahkan..tapi kali ni mood tak nak bercakap pulak. Kepala pun agak ding!dong!

Mungkinkah ibu memerlukan udara yang segar, nyaman dan baru.

Macam takde perasaan laa...hidupku tak ceria.

Rindu kat Wafa pun ye jugak~

3 comments:

Kanda said...

whre is the little gurl???????????

wanhairi said...

bukit exspo jom!!!!

WanShila said...

kanda: the little girl kat rumah nanny jer..petang amik arr..but i still miss her..hehe

erie: ada apa di bukit ekspo??ooooo...nak piknik ehh?