Tuesday, September 28, 2010

Rumahku Syurgaku...

Alhamdulillah....syukur kepada Allah kerana memudahkan urusan hambaMu ini.

Tadi, ibu dapat call dari En. Zamb, bank officer yang incharge home loan ibu. Dia bagitau yang bank dah disburse money to NH firm. So, maybe by this week or next week, vendor akan dapat lah payment.

Insyaallah, tak lama lagi kami akan move in to rumah baru...dekat jer dari rumah lama and my office. Cumanya nak mempack barang tu yang berchenta sket. Malasnyer wehhh...

Harap2 tu dapat beraya aidiladha kat rumah baru. Apa tema nak hias ya??? Any ideas???

House warming and merangkap majlis akikah insyaallah kalau ada rezeki akan dibuat semasa cuti sekolah hujung tahun ni. Ada orang nak sponsor beras...ke kambing skali???hehehe...


1 comment:

wanhairi said...

buat laa ala2 korean style..huhu