Friday, August 20, 2010

It's my turn...

Right now, ibu at the office. Bangun pagi tadi kepala ding dong semacam jer. Badan dah rasa seram sejuk, tekak rasa mcm ada batu tersekat susah nak menelan. I think, Allah makbulkan doa ibu agar demam Luthfil hadi dipindahkan pada ibu. Hopefully, tak melarat sebab masih banyak kerja kat office yang tertangguh.

Hari ini hubby take turn menjaga Luthfil. Isyaallah, semoga ibu dapat bertahan dengan ujian di bulan Ramadhan yang mulia ini.

Dalam masa yang sama, ibu amat berharap agar pengunjung2 blog ibu ni mendoakan kesejahteraan kami semua dan juga kepada kawan office ibu yang kini kat hospital Seremban bertarung dengan sakit kancer tahap 4. Semoga dia tabah mengharungi ujian ini. Apalah sangat sakit ibu jika dibandingkan dengan kesakitan dia...Astaghfirullah hal azimm...

2 comments:

wanhairi said...

Demam mana boleh pindah2... Demam tu untuk penghapus dosa2 kecil... mungkin istilah giliran tu hanya secara kebetulan..huhu

[tErOmPaH bIrU] said...

mudah-mudahan ibu dan Luthfil cepat sihat :)