Monday, August 30, 2010

It's your turn Wafa!

Bulan Ogos 2010 ibu isytiharkan sebagi bulan Chicken Pox (CP) untuk anak2 ibu. Bermula dengan abang long awal bulan (seminggu jer), diikuti Abang ngah tengah bulan (2 minggu) dan penutupnya adalah Wafa Aleesya! Si kecik ni tak tahu lah macammana, seminggu atau 2 minggu.

Semalam lagi ibu nampak ada bintik air merah kat dahi berhampiran kening. Dah terdetik di hati, rasanya macam CP. Bawak ke petang, biji2 air mula tumbuh banyak di kepala, beberapa biji di belakang dan juga di paha.

Hari ini ibu terpaksa juga menghantar Wafa ke rumah mamanya sebab ada kelas ganti. Tambahan pulak minggu ni ibu nak buat revision sebab bermula Khamis student akan menduduki peperiksaan pertengahan semester sehingga 7hb. Lepas tu takde kelas dan cuti raya. So, takde lah pening sangat nak amik emergency leave lagi. Just jaga exam je 2 kali. Harapnya semua ok.



gambar lama

4 comments:

Kanda said...

thanks ikan patin masak tempoyak tu!! wan qhairi jamu saya, zul, nuar dan amey hari tu. saya paling byk amek sbb bdk2 ni mcm x mkn sgt ikan air tawar.. hehehe...

sedap!! thx ye kak la..

WanShila said...

welcome..

wanhairi said...

diorng ambik je is...semua makan je..

Kanda said...

que: sy x kate sy sorg je amek..